mail ons 0162 522750

Onze dienstverlening

Van Analyse tot Advies

Ons laboratorium is volledig uitgerust om bestaande producten tot in het kleinste detail te analyseren en beoordelen. De details van de constructie en materiaaldata bundelen wij, zodat we vanaf de basis tot een ultieme oplossing komen en de beste componenten voor uw product te adviseren en ontwerpen. Uiteraard kunnen wij de ontwikkelde producten ook voor u testen.

Productontwikkeling

Bent u tevreden over het product? Dan denken we graag verder mee over volgende stappen, zoals ontwerp, vormgeving en economische aspecten. PTFE biedt zoveel mogelijkheden, wij verrassen u graag met realiseerbare verbeteringen en kostenbesparingen.

Productie

Na het afstemmen van product en het gebruik hiervan, eventueel gevolgd door uitgebreid testen, gaan we over tot de productie van het betreffende halffabricaat. Of het nu om 2 staafjes van 10 mm doorsnee betreft, een 100kg zware cilinder van zeer grootte afmetingen of om speciale materialen, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ook zorgen wij voor alle gewenste certificaten en de benodigde begeleiding in het bewerken van het product. Uiteraard zorgen we ervoor dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Productoptimalisatie

Om succesvol te blijven, is het altijd goed om kritisch naar uw product te blijven kijken, zeker in deze markt waar veranderingen zich in snel tempo aandienen. Er valt altijd wel een verbetering te realiseren, of het nu functioneel, esthetisch of qua kosten is. Daag onze technici uit om bestaande PTFE producten nog beter te maken!